#آموزش_عمومی
🌹چالشهای دوران نوجوانی
نوجوانان در این دوره از نظر جسمانی و روانی تغییراتی میکنند و میتوان گفت این دوره یکی از مهمترین مراحل زندگی هر انسانی ست. اگر نوجوان بتواند به خوبی این دوره را بگذراند، در آینده از شخصیت و روحیهی قوی برخوردار خواهد شد. در این دوران نوجوانان ممکن است با چالشهایی مثل کشمکش میان استقلال و وابستگی، تعارض با والدین در جنبههای مختلف، بحران هویت، نیازهای جنسی و چگونگی ارضای آن مواجه شوند.
🔶بسیاری از والدین با وجود رعایت تمامی نکات فررزند پروری، موفق به برقراری ارتباط مؤثر با نوجوان خود و حل تعارضات موجود نمیشوند؛ در این شرایط لزوم مراجعه به مشاوره روانشناسی نوجوان حس میشود. روانشناس با ریشهیابی و ارائه راهکارهای مؤثر به شما کمک میکند.
💠به فرزند خود فرصت جبران بدهید و او را به خاطر اشتباهاتش سرزنش نکنید
معمولا نوجوانان در دوران نوجوانی ممکن است خطاهایی داشته باشند اما از این طریق به کسب تجربه و یادگیری میپردازند. اگر والدین نوجوانان اجازه دهند که آنها مسئولیت کار اشتباه خود را بر عهده بگیرند، موجب میشود تا بتوانند خطایی که مرتکب شدهاند را جبران کنند و در زندگی مهارت حل مسئله را بیاموزند.
🔶اما اگر والدین نظارت بیش از اندازه روی نوجوان خود داشته باشند و به آنها فرصت ندهند که خطای خود را جبران کنند، باعث میشود تا فرزندشان در آینده نتواند به خوبی از عهدهی اشتباهات خود بربیاید و به چالش کشیده میشود. بنابراین به والدین توصیه میشود که اشتباهات فرزند خود را بپذیرند، آنها را تحقیر نکنند و برای جبران آن به فرزندان خود کمک کنند.
💠مشاورهی نوجوان چه اهمیتی دارد؟
مشاورهی نوجوان جنبههای مختلفی را بررسی میکند و مهارتهایی مانند نحوهی برقراری ارتباط و شناخت علائق نوجوان را به والدین میآموزند. همچنین مشاوره کمک میکند تا والدین فرزندان خود را قضاوت نادرست نکنند و از دید آنها به قضایا نگاه کنند.
🔶طبیعتا انسانها در این دوران دچار اشتباهات و آزمون و خطا میشوند؛ در این شرایط مشاوران به خود نوجوانان نیز کمک میکنند تا راههای از بین بردن تنشهای روانی و سازگاری با محیط را یاد بگیرند .
─┅═ঊঈ🌷ঊঈ═┅
🌹🌀🌹🌀🌹🌀