#آموزش_عمومی
#معرفی_نویسنده

هدایت الله بهبودی کلهری (زاده ۱۳۳۹، تبریز) که به «هدایت الله بهبودی» مشهور است. بهبودی نویسنده، خبرنگار، مدیر دفتر ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری، و عضو فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی است. از دیگر سوابق وی می‌توان مسئولیت در دفتر روزنامه جمهوری اسلامی، (خبرنگار) روزنامه تهران تایمز، دفتر ادبیات و حوزه مقاومت، روزنامه ایران و دفتر ادبیات اسلامی را نام برد.

بهبودی که پس از تولد در شهر تبریز، در سال ۱۳۴۳ به همراه خانواده به تهران رفت، در سال ۱۳۷۱ در مقطع کارشناسی، از دانشگاه تهران در رشته تاریخ فارغ‌التحصیل شد. وی همزمان با شروع جنگ ایران-عراق بعنوان خبرنگار فعالیت نمود که قبل از آن نیز در واحد امور خارجه دفتر حزب جمهوری اسلامی مشغول بود.

این پژوهشگر که تحت عنوان «تاریخ‌نگار انقلاب اسلامی» نیز شناخته می‌شود، در سال ۱۳۶۲ به خبرنگاری روزنامه تهران تایمز درآمد و پس از سه سال (سال ۱۳۶۵) در دفتر روزنامه جمهوری اسلامی مشغول گردید و فعالیتش را در مقام مسئول صفحه «جبهه و جنگ» ادامه داد. بهبودی در سال ۱۳۶۷ به همراه مرتضی سرهنگی راهی حوزه هنری شد و دفتر «ادبیات و هنر مقاومت» را تأسیس نمود.

هدایت الله بهبودی کلهری برای دوره‌ای نیز در سِمتِ سردبیری سرویس فرهنگی روزنامه ایران فعالیت داشت. وی همچنین بعد از گذشت ۵ سال، از دفتر «ادبیات و هنر مقاومت» خداحافظی نمود و دفتر «ادبیات انقلاب اسلامی» را در سال ۱۳۷۲ (در حوزه هنری) ایجاد نمود. این مولفِ ایرانی در زمستان سال ۱۳۸۲ سردبیر فصلنامه مطالعات تاریخی شد.

📌بهبودی دارای آثار و تالیفات مختلفی می‌باشد، همانند کتاب «شرح اسم» (زندگینامه رهبر جمهوری اسلامی ایران، سید علی خامنه‌ای) و «کتاب الف لام خمینی» (زندگینامه سید روح‌الله خمینی) که جزو برگزیدگان جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و همچنین برگزیدگان جایزه ادبی جلال آل احمد است.

📚از دیگر آثار وی می‌توان اشاره نمود به:

📗یادهای زلال
📕تبریز در انقلاب
📙سفر به حلبچه
📗سفر به روسیه ۹۳
📕سیمای حج در سال ۷۰
📘ادبیات در جنگ‌های ایران و روس
📗شهید صدوقی / هدایت‌الله بهبودی
📙سفر به قله‌ها (پنج گزارش جنگی)
📕پا به پای باران (دو گزارش از خرمشهر)
📗سفر به قبله (یادداشت‌های حج ۱۳۷۰)
📘ادبیات نوین ایران پس از نهضت مشروطه
📓انقلاب اسلامی به روایت اسناد ساواک 
📕سفر بر مدار مهتاب (گفتگو با کبرا سیل‌سه‌پور، همسر سید علی اندرزگو)
📘خرمشهر، کو جهان‌آرا (گفتگو با صغرا اکبرنژاد، همسر سید محمد جهان‌آرا)
📗مرتضی آیینه زندگی‌ام بود (گفتگو با مریم امینی، همسر سید مرتضی آوینی)
📕خرمشهر، خانه‌ای رو به آفتاب
📓مدال و مرخصی

🌹┄┅═✼📚✼═┅┄🌹