#معرفی_متنی_کتاب
واژهها را خرج حسین باید کرد .
#محسن_عباسی _ولدی رو شاید اکثر کتاببازها بشناسند. نویسنده آثار موفقی چون «#از_من_بودن_تا_ما_شدن »، «#تا_ساحل_آرامش »، «#طعم_شیرین_خدا» و «#من_دیگر_ما ».
این بار مجموعهای متفاوت از آقای عباسی ولدی رو تجربه کنید. مجموعهای به نام #حسینیه_واژه_ها . جلد اول حسینیه واژهها تحت عنوان «در میان روضههایت زندگی کردن خوش است»
در تلاش است تا روضههای حسینی را به متن زندگیمان بکشاند و سبک زندگی حسینی را خاطر نشان سازد. کتاب حاضر، روضه هایی را از شهدای کربلا با بیانی ساده و روان و متفاوت بیان کرده است.
این کتاب می خواهد بگوید می شود روضه خواند و گریست؛ اما رسم زیستن را هم یاد گرفت. آمیختگی سبک زندگی با روضه، ویژگی برجسته این کتاب است. این کتاب مجموعه ای از متن های ادبی است که میان موضوعات مختلف و کاربردی در حوزه خانواده و تربیت فرزند با روضه های کربلایی اتصال برقرار می کند.
این کتاب می تواند در ایده پردازی به شاعران آیینی و ستایشگران اهل بیت (ع) راهگشا باشد و هیئت را بدون اینکه از مسیر خود خارج کند، به فضایی برای تقویت بنیان خانواده و بالا بردن انگیزه مخاطبان در جهت عمل کردن به آموزه های تربیتی و اخلاقی خانواده تبدیل کند.
جلد دوم این مجموعه تحت عنوان « #بگو_چگونه_دل_از_حسین_کندی» در قالب یک گفت و گوی ادبی میان نویسنده و حضرت زینب (س) به نقش ایشان در حماسه کربلا میپردازد. «#علی_اصغر_نبود » عنوان جلد سوم این مجموعه است که شامل گفت و گویی ادبی بین حضرت رباب و حضرت علیاصغر (ع) است. در پایان دلنوشتههای کربلایی در جلد چهارم این اثر با عنوان « #رد_نگاهت_راه_آسمان» جمع شدهاست.
ناشر: #آیین_فطرت
تعداد صفحات هر جلد: تقریبا ۱۰۰ صفحه
نوع جلد: شومیز
قطع: رقعی
مخاطب: عمومی پیشنهاد مرتبط: #همرزمان_حسین ، #در_کربلا_چه_گذشت